Schoonheidssalon Mavis

Gezichtsbehandelingen

Kampt u met huidproblemen zoals acne, hyperpigmentatie of vlekken. Of heeft uw gezicht weer even een boost nodig? Kies uit onze aanbod van gezichtsbehandelingen voor uw persoonlijke behoefte of laat u informeren door ons. Wilt u uw gezicht extra verwennen en verzorgen, boek voordelig een deelbehandeling bij.

Lichaamsbehandelingen

Verwen en verzorg uw lichaam en kies bij ons uit diverse massages en peelings. Liever een verzorging van uw handen en voeten, kies dan voor een manicure, pedicure of gel nagellak.

Ontharen

Lichaamsbeharing komt op bijna alle plekken van het menselijk lichaam voor. Opzoek naar methodes om definitief te ontharen? Kies dan voor laser ontharing of elektrisch epileren. Vaak krijgt u de kosten van uw zorgverzekeraar terug.
U kunt bij ons ook terecht voor harsen en epilatie (ook met touw). Klik hier voor ons gehele aanbod.

Massage

Bent u toe aan een heerlijke ontspanningsmassage of wilt u een bepaald gebied aanpakken? U kunt bij ons terecht voor hotstone massages, stempel massages, stoel massages en ook cellulitis massages! Ook geven wij diverse massages van hoofd en oor tot aan uw voeten.

Handen & Voeten

Uw handen en voeten verwennen? Kom langs voor een pedicure of manicure voor een heerlijke verzorging. Of maak een afspraak voor het zetten van gelnagellak of een french manicure. Kijk hier voor onze gehele aanbod.

Afslanken

De zomer komt eraan en wij willen graag die summer body. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het plaatselijk afslanken, kom dan gauw langs voor een cavitatie behandeling. Wij stellen dan een plan van aanpak op om uw probleemzones aan te pakken.

Permanente make up

Wilt u er elk moment van de dag er verzorgd uit zien en/of heeft u weinig tijd of moeite u op te maken? Kies dan voor permanente make up. Kijk hier voor onze aanbod.
Wij willen nieuwe klanten graag kennis laten maken met onze behandelingen. Daarom bieden wij u ter introductie , eenmalig de eerste behandeling tegen een geringe tarief aan. Zo kunt u zelf de werking ervaren! Kijk hier voor al onze introductie behandelingen.

Schoonheidssalon Mavis is aangesloten bij:

  Anbos
KvK nummer: 24186766

     

Aanbiedingen

Wij hebben regelmatig aanbiedingen. Houd de website en onze Facebook pagina in de gaten. Wilt u geen aanbieding missen? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!
Meer over aanbiedingen

Huisregels

Indien u onverhoopt een afspraak wilt verzetten of annuleren, vragen wij u om dit uiterlijk 24 uur van tevoren te doen. Er zullen dan geen kosten in rekening gebracht worden.
Meer over huisregels