Schoonheidssalon Mavis
Cavitatie / Pakkingen .                                                                              .Het veilige alternatief voor liposuctie..

Voor de behandeling
Bij het intake gesprek dient te worden nagegegaan of u in een goede gezondheid verkeert. Wij bespreken met u welke gebied er behandeld gaat worden. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van de vetophopingen en het doel dat u voor ogen heeft. Cavitatie is geen alternatief voor afvallen: het gaat slechts om het verwijderen van kleine, lokale vetophopingen. 

De behandeling
De huid dient schoon te zijn, dit betekent dat er ook geen bodylotion op zit. Voor en na de behandeling dient u 1,5 tot 2 liter te drinken.
Na het aanbrengen van contactgel wordt de behandelkop op het te behandelen gebied gebracht. Er worden roterende bewegingen met de gemaakt om zodoende alle vetcellen te treffen. De behandeling is geheel pijnloos, u kunt enkel kleine tintelingen of warmteprikkels waarnemen. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huis. Daarna volgt een afvoerende massage.

Na de behandeling
Een koolhydraatarm dieet bevordert de vet afbraak. De voeding moet veel eiwitten bevatten, maar geen dierlijk vet of enkelvoudige suikers. Geadviseerd wordt om binnen 6 tot 8 uur na de behandeling extra te bewegen en veel water te drinken.

Contra-indicaties
Contra-indicaties zijn onder andere obesitas, ziekten en afwijkingen van de leverfunctie, diabetes, metalen prothesen nabij het behandelgebied of stofwisselingsziekten.

Welke zones mogen niet behandeld worden?
Gelaat, hoofd en hals, oksels, anale zone, knieholte, handen, gelaat, decollete, borst, gentale organen, enkels en voeten.

Kosten
De kosten bedragen € 120,- per behandeling/ per zone. (tijdelijk € 69'00 per zone /per behandeling)

Schoonheidssalon Mavis is aangesloten bij:

  Anbos
KvK nummer: 24186766

     

Aanbiedingen

Wij hebben regelmatig aanbiedingen. Houd de website en onze Facebook pagina in de gaten. Wilt u geen aanbieding missen? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!
Meer over aanbiedingen

Huisregels

Indien u onverhoopt een afspraak wilt verzetten of annuleren, vragen wij u om dit uiterlijk 24 uur van tevoren te doen. Er zullen dan geen kosten in rekening gebracht worden.
Meer over huisregels