Permanente make up
Schoonheidssalon Mavis
De wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor een gelaat, zij zijn de kapstok van het gezicht. Goed gevormde wenkbrauwen ondersteunen de vorm van uw gelaat en geven u een verzorgende uitstraling. De ogen krijgen een mooie open blik, lijken gelift en u lijkt jonger.

Permanente make up wenkbrauwen
Aan de hand van een gezichtsanalyse bespreek ik met u welke techniek ik zal toepassen. Dit is mede afhankelijk van de nog aanwezige wenkbrauwen en uw huidtype.
Na de behandeling krijgt u schriftelijke nazorginstructies mee en tevens een crème die u 5 tot 7 dagen enkele keren per dag dient aan te brengen op de behandelde plek. Er wordt een datum voor de nabehandeling met u afgesproken.

Neem contact met ons op voor een afspraak.


Prijs :  € 314,99  inclusief 2 behandelingen gratis binnen 12 weken , exclusief naalden/mesjes , deze kosten € 12,50 p.s.

Schoonheidssalon Mavis is aangesloten bij:

  Anbos
KvK nummer: 24186766

     

Aanbiedingen

Wij hebben regelmatig aanbiedingen. Houd de website en onze Facebook pagina in de gaten. Wilt u geen aanbieding missen? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!
Meer over aanbiedingen

Huisregels

Indien u onverhoopt een afspraak wilt verzetten of annuleren, vragen wij u om dit uiterlijk 24 uur van tevoren te doen. Er zullen dan geen kosten in rekening gebracht worden.
Meer over huisregels