Schoonheidssalon Mavis
De wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor een gelaat, zij zijn de kapstok van het gezicht. Goed gevormde wenkbrauwen ondersteunen de vorm van uw gelaat en geven u een verzorgende uitstraling. De ogen krijgen een mooie open blik, lijken gelift en u lijkt jonger.

Permanente make up wenkbrauwen
Aan de hand van een gezichtsanalyse bespreek ik met u welke techniek ik zal toepassen. Dit is mede afhankelijk van de nog aanwezige wenkbrauwen en uw huidtype.
Na de behandeling krijgt u schriftelijke nazorginstructies mee en tevens een crème die u 5 tot 7 dagen enkele keren per dag dient aan te brengen op de behandelde plek. Er wordt een datum voor de nabehandeling met u afgesproken.

Neem contact met ons op voor een afspraak.


Prijs :  € 314,99  inclusief 2 behandelingen gratis binnen 12 weken , exclusief naalden/mesjes , deze kosten € 12,50 p.s.

Schoonheidssalon Mavis is aangesloten bij:

  Anbos
KvK nummer: 24186766

     

Aanbiedingen

Wij hebben regelmatig aanbiedingen. Houd de website en onze Facebook pagina in de gaten. Wilt u geen aanbieding missen? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!
Meer over aanbiedingen

Huisregels

Indien u onverhoopt een afspraak wilt verzetten of annuleren, vragen wij u om dit uiterlijk 24 uur van tevoren te doen. Er zullen dan geen kosten in rekening gebracht worden.
Meer over huisregels