Schoonheidssalon Mavis
Welkom op de website van Schoonheidssalon Mavis. Mijn naam is Mavis Tewari en ik ben 35 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Sinds 1991 beheer ik een sfeervolle en professionele schoonheidssalon in Rotterdam. Hier worden schoonheidsbehandelingen, in een relaxte atmosfeer verzorgd. Deze behandelingen zijn voor jong en oud, in verschillende prijsklassen.

Alle behandelingen worden in mijn salon met veel passie voor het vak uitgevoerd. Ik streef naar weldaad, ontspanning en persoonlijk service voor mijn klanten. Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt, zodat u optimaal kunt genieten van de behandelingen.

Gun uzelf een welverdiende ontspanning of cosmetische verfrissing en kom langs om u vakkundig te laten verwennen. Natuurlijk kunt u ook langskomen of contact opnemen voor meer informatie en advies. Wij staan u graag te woord.

Tot gauw in mijn salon!
Mavis Tewari

Schoonheidssalon Mavis is aangesloten bij:

  Anbos
KvK nummer: 24186766

     

Aanbiedingen

Wij hebben regelmatig aanbiedingen. Houd de website en onze Facebook pagina in de gaten. Wilt u geen aanbieding missen? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!
Meer over aanbiedingen

Huisregels

Indien u onverhoopt een afspraak wilt verzetten of annuleren, vragen wij u om dit uiterlijk 24 uur van tevoren te doen. Er zullen dan geen kosten in rekening gebracht worden.
Meer over huisregels