Schoonheidssalon Mavis
Als Schoonheidssalon hebben hebben wij een aantal regels om de rust in de salon te bewaken voor onze klanten. Hieronder ziet u een aantal van onze regels. Wij danken u alvast voor uw medewerking.

    • Wij vinden het belangrijk dat elke klant optimaal kan genieten van de behandeling. Indien u belt tijdens de openingstijden, dan kan het voorkomen dat de telefoon niet direct beantwoord wordt. Spreekt u de voicemail in, dan wordt u  z.s.m. teruggebeld.

    • Indien u onverhoopt een afspraak wilt verzetten of annuleren, vragen wij om dit uiterlijk 24 uur van tevoren door te geven aan ons. Er zullen dan geen kosten in rekening gebracht worden. Indien dit niet tijdig wordt doorgegeven, zullen wij 50% van de behandelkosten in rekening brengen. 

    • Diverse behandelingen worden bij ons vergoed door uw zorgverzekeraar. Bent u benieuwd welke en of u in aanmerking komt. Neem gerust contact met ons op. 

    • Heeft u via Groupon een behandeling aangeschaft, kijk dan naar de Groupon voorwaarden

    • Voor meer informatie, wordt u verwezen naar de Algemene voorwaarden

Schoonheidssalon Mavis is aangesloten bij:

  Anbos
KvK nummer: 24186766

     

Aanbiedingen

Wij hebben regelmatig aanbiedingen. Houd de website en onze Facebook pagina in de gaten. Wilt u geen aanbieding missen? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!
Meer over aanbiedingen

Huisregels

Indien u onverhoopt een afspraak wilt verzetten of annuleren, vragen wij u om dit uiterlijk 24 uur van tevoren te doen. Er zullen dan geen kosten in rekening gebracht worden.
Meer over huisregels