Schoonheidssalon Mavis
Mavis Tewari is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste met ruim 28 jaar ervaring in het vak. Na het behalen van haar diploma schoonheidsspecialiste heeft zij in mei 1991 met hart en ziel haar eigen schoonheidssalon opgericht. 

Haar salon is 25 jaar gevestigd geweest op de Vuurplaat 82, aan de Kop van Zuid in Rotterdam. Zij heeft hier de opbloei van de Kop van Zuid meegemaakt. Sinds april 2016 is Schoonheidssalon Mavis verhuist naar een nieuwe locatie. De salon is gevestigd aan de Prins Hendrikkade 86A in Rotterdam, waar klanten nu gratis kunnen parkeren. 

Schoonheidssalon Mavis is een sfeervolle, knusse en professionele schoonheidssalon, met een ruime keuze uit behandelingen. De salon is een KOC erkend leerbedrijf en aangesloten bij de ANBOS. Naast het leiden van haar eigen salon, leidt zij stagiairs professioneel op.  

Bent u benieuwd welke behandelingen Schoonheidssalon Mavis heeft voor u? Meer informatie kunt u op de website vinden of kom eens langs in de salon om u vrijblijvend te informeren!

Schoonheidssalon Mavis is aangesloten bij:

  Anbos
KvK nummer: 24186766

     

Aanbiedingen

Wij hebben regelmatig aanbiedingen. Houd de website en onze Facebook pagina in de gaten. Wilt u geen aanbieding missen? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!
Meer over aanbiedingen

Huisregels

Indien u onverhoopt een afspraak wilt verzetten of annuleren, vragen wij u om dit uiterlijk 24 uur van tevoren te doen. Er zullen dan geen kosten in rekening gebracht worden.
Meer over huisregels